За нас

Колективът на нашето тату студио се състои от истински професионалисти, затова въпросът за безопаността на клиентите винаги стои на първо място. Всички майстори и представители на студиото отлично разбират, че процесът по нанасяне на татуировките изисква максимално отговорен подход по отношение на стерилността и минимизирането на рисковете за здравето на посетителите ни. 

Ние не само спазваме всички възможни норми и стандарти за стерилност, но и прилагаме съвременна техника, която помага да бъдат приведени до нула всички негативни последици.

Ако сте решили да си направите татуировка, трябва отговорно да се отнесете към избора на подходящо тату студио. Не рискувайте със здравето си – обърнете се към професионалистите!

 

За контакти тату студио

Ние сме в град Варна
Подробна информация за това, как да стигнете до мястото, можете да получите като се обадите на следния телефонен номер:+359 877223923.
Допълнителна информация и отговори на въпросите Ви, свързани с татуировки, можете да получите, като изпратите запитванията си на нашия електронен адрес:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Опитните консултанти ще отговорят на всички Ваши въпроси.
Свържете се с нас!

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.