10 причини да си направите татуировка във Варна при нас

  1. Безопасност за Вашето здраве: само инструменти за еднократна употреба, абсолютно стерилно помещение + специалисти с медицинско образованием.
  2. Нашите клиенти препоръчват нашето тату студио на своите приятели.
  3. Качество на татуировката: Само професионалисти с художествено образование – ескиз без значение от нивото на трудност. Можете да направите татуировката в същия или в друг ден.
  4. Безплатен индивидуален ескиз до 31.07.2017 г.

Специалист от студиото, преди да Ви направи татуировката по снимка, ще Ви запознае с това как ще се прави тя, колко време ще зараства и как трябва да се грижите за нея. Преди всичко трябва да се подготви онзи участък от тялото, върху който ще се нанася рисунъкът. Кожата трябва да е суха, почистена от мазнини, чиста. Космите от нея се бръснат. След това рисунката се нанася върху кожата веднага със специални моливи или чрез специална копировъчна хартия. Уверени специалисти с «набита» ръка нанасят татуировката веднага. Самата рисунка се нанася със специални татуиовъчни машинки. Боята, използвана за татуировката, трябва да премине тест за алергичност. Най-ярки и дърготрайни цветове са жълтото, червеното, кафявото и черното. Едно от най-важните правила: туширането се прави с кръгови движения или с къси щрихове на няколко слоя. Всеки слой се забърсва със салфекта или бинт. Не може да се използва памук! Денонощие преди и след нанасянето на рисунката не трябва да се употребяват алкохол, обезболяващи, различни медикаменти. Стерилността при работата на един тату специалист е необходимост. Иглите трябва да са за еднократна употреба. Всички инструменти трябва да бъдат стерилизирани. Първо с дезинфекциращ разтвор, после ги промиват, изсушават и подлагат на топлинна обработка. Самият специалист трябва да използва еднократни ръкавици.

И така, Вие сте притежател на дългоочакваната рисунка. Но това не е всичко, все пак е необходимо да се грижите за нея след процедурата.

След като работата е приключена, майсторът покрива травмирания участък със специално фолио. След 3-5 часа тя трябва да се махне с чисти ръце и да се промие със сапун, като се премахнат остатъците от лимфа и вазелин. След това трябва да се нанесе тънък слой антибактериална маз или такава, която помага за зарастването на раните. Категорично не трябва да се използват вещества, съдържащи спирт, парфюм, одеколон! В течение на първите няколко дни не се препоръчва да се носят прилепнали дрехи. И най-добре те да бъдат от натурални тъкани! Необходимо е да се предпазва татуировката от преки слънчеви лъчи, не трябва да се къпете със шампоан, да взимате горещи вани – само душ набързо, не трябва да се къпете в открити водоеми. При никакви обстоятелства не трябва да чешете татуировката или да въздействате върху нея по какъвто и да е начин. В следващите дни е необходимо да я смазвате със специален крем, а за запазването на цветовете да взимате витамин Е (по желание). Но веднъж на 7-10 години рисунката трябва да се обновява.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.